Happy New Year ♥


Twitter, hahaha


...


Hello Kitty ♥


...


Because I am!


Collage


Haha ^^


Google översätt:

EZRIA "A-Team" TEORI
(Teori från evilevilezria) Esra och Aria har båda spekulerats vara medlemmar av A-Team, men normalt de teorier jag har läst på tumblr behandla Ezra / Aria som separata enheter ... Men jag tror att Ezria är mycket att arbeta tillsammans och inte som "separat" i det här ett kaos som vi alla trodde från början. Här är min teori! Detta inkluderar några riktigt ALDRIG förr hört punktlistor, texter, böcker citat, etc. och även om det är långt, jag lovar att du lämnar med någon sorts säkerhet att EZRA / ARIA är involverade med A laget särskilt i samband med den nya DEN STORA Gatsby. Jag hoppas att du gillar jag verkligen gick på djupet! .

DISCLAIMER: Idéer är verkligen oorganiserad, men jag hoppas alla får kärnan.

 

Ezria Teori:

- Esra och Aria förhållande är den minst ske (påverkas?) Av några andra relationer på showen. Det värsta som händer dem är att deras förhållande är "upptäckte" av Aria föräldrar, men som bara hamnar gagna dem i slutet eftersom de inte behöver vara förtegen om sin relation längre.

-Type författare. Självklart. Ezra har en skrivmaskin i sin lägenhet, som Aria har fri tillgång till.

1) Marlene King (huvud honcho på showen, alltid avslöjar ledtrådar / tips av PLL på hennes twitter) ändrade hennes twitter bild till en skrivmaskin, antyder att det är en viktig bit till en komplott. Hmmm.

2) Tänk på skriftliga typ anteckningar från A. Till exempel, sänder en Ella, Aria mamma, ett brev avslöjar att hennes man var otrogen med en av hans elever. Aria ville inte berätta hennes mamma detta själv, så vad bättre sätt att låta sin mamma veta än att göra det genom att vara "A"? På så sätt skulle hon inte vara Barer av de dåliga nyheterna.

 -Esra är en författare, är Aria en "fotograf." De två kombineras göra för en perfekt, dödlig kombination! Tänk på det ... PLL alltid använder litterära referenser från böcker och på något sätt kopplar dem till tomten. Tänk på Allisons favoritbok, Lolita-om en medelålders universitetsprofessor och en ung flicka har en affär. Detta slutar faktiskt upp som en del av tomten som vi funnit i det sista avsnittet att Allison och Byron (Aria s medelålders universitetsprofessor far) sannolikt var inblandade i någon form av romantisk relation. Great Gatsby är en annan bok som jag tror att PLL författarna försöker införliva tomten. Alla vi sanna PLL fans känner att viral bild av Ezra framför tavlan i säsong ett där det står "Men jag var en" bakom honom bland alla anteckningar. Noterna i styrelsen hänvisar till boken The Great Gatsby, skriven av F. Scott Fitzgerald (tillfällighet? Som om de finns i Rosewood). Fitzgerald är också Ezra verkliga efternamn, som han lämnade ut tills den tredje säsongen. Om du ska ljuga för din flickvän, jobb osv om ditt riktiga namn, så är jag säker på att du är inte främmande för liggande ... men ändå .. Gatsby. Aria var klädd som Daisy, Gatsby kärlek intresse, i den sista Halloween Episode! Någon form av betydelse där, inte säker på vad, men behövs för att engagera den i min teori. Det finns helt klart vissa Bonnie & Clyde / Daisy & Gatsby episka kärlek sak händer här som inte är 100% klart för mig ännu, men kan antyda att Ezria skulle gå till någon "episk" längd för varandra även om det innebar mord, lögner, involvera sig i trassliga En webb ...

Bakom Esra på den svarta tavlan, kan betraktaren inte se alla anteckningar eftersom Ezra står rätt framför den, men det säger sidnumret längst ned citatet, sid 179. Så tog jag på mig att leta upp det citatet på Google, och hör och häpna:

De var slarviga människor, Tom och Daisy - de slog sönder saker och varelser och sedan drog sig tillbaka till sina pengar av sin stora slarv, eller vad det nu var som höll dem samman, och låta andra människor städa upp röran som de hade gjort.

Jag vet inte ... Jag tycker det är mycket intressant. Vad "röra", då gjorde Daisy (Aria) och Tom (Esra? Jag har inte läst Gatsby sedan min 10: e klass engelska klass men jag antar Toms karaktär på något sätt är kopplad till Esra? Jag har redan gjort en hel del forskning, så om du är intresserad av att DU forskningen vidare eftersom det kan avslöja någon form av tips? xx) skapa? Är de andra medlemmarna i A-Team de rengöring upp sin röra? Alla mycket obehagligt, men litterära referenser är så viktiga på showen, så detta citat är på tavlan är inget misstag. OH! Och producenter sade att den största-En ledtråd var i säsong ett, episod 12 och detta citat och "Jag var en" ledtråd är med i denna episod. Hah! Komma på killar, kan detta vara mer Kristallklart? Om du inte är övertygad ännu, läs vidare.

-Den "Shhh!" Teori. Jag tror detta är förmodligen en av de svagaste teorier som stift Aria som A, men det är viktigt att titta på. Det är klart från början av showen Aria, bland alla flickorna har den djupaste hemligheten, annars skulle de inte ha valt henne vara en "shh"-ning vid införandet av varje show ... Men hennes Hemligheten kan vara relaterat till Esra, inte bara henne.

-Esra förflutna är verkligen skumma. Hittills har vi funnit att har varit engagerad och hade en baby utom äktenskapet. Oh, och vi fann också att han kommer från en super rik familj och hans efternamn är Fitzgerald, inte Fitz. Kom igen, men de är några ganska stora saker att hålla dolda från din flickvän och din arbetsplats. Vad mer kan Ezra möjligen gömmer sitt förflutna? Förmodligen en hel del. Kanske till och med en hemlig förflutna med Allison, Byron eller några av de andra huvudaktörerna i DeLaurentis mordet / A tomt.

Okej, om Esra och Allison har en hemlig förflutna: Jag tror inte att de hade något romantiskt händer, men jag tror att de kände varandra väg tillbaka när Esra deltog Hollis. Kanske Esra visste även Byron eller visste något om Allison / Byron är konstigt affär? De var ofta runt samma platser samtidigt, så jag skulle inte bli förvånad om det finns någon slags anknytning dit. Kanske skulle förklara Ezras motiv mer, eftersom det verkligen förvirrande varför han skulle gå så långt i tortera Spencer, Hanna och Emily. Han verkar inte ha någon verklig anledning att göra det. Kanske hans resonemang är något begravd i hans skumma förflutna, där Allison, som vi ännu inte upptäcka. Jag faktiskt verkligen tror: varför skulle han annars vara vid hennes begravning om han förmodligen "inte känna henne eller hennes familj?

- Ezria s oskadd relation väcker också röda flaggor som de är involverade i A-Team. Bilaga A: dockan sak. Alla tjejer får dockor säger åt dem att det som kommer att skapa problem i sina liv, men Aria är helt enkelt säger till henne att "göra Jackie [Ezra ex-fästmö] försvinna. Jag menar tänk på det, berättar Hanna docka henne att i princip bryta upp hennes fäder bröllop, och Aria är precis tala om för henne att bli av med hennes nuvarande pojkvänner ex. Sätta det i perspektiv, ska vi? Detta har EZRIA skrivet över hela sig.

OH! Och Noel Kahn med provresultat. Ganska mycket direkt efter han berättar Aria / Fitz att han är på dem, testa svar i hans skåp och han har plötsligt avstängd från skolan. Är att han arbetar på skolan är Ezra förmodligen den mest sannolika att ha tillgång till studenternas locker kombinationer. Med detta sagt, kunde han lätt ha lämnat någon A NOTE fått från flickorna i sina skåp (Emily, Hanna, Aria [dikten av Ezra Fitz]), samt en Noels prov svar som jag tidigare nämnde.

* NOEL / EZRA interaktionen: När Noel stryker C på hans papper och ändrar det till ett rött "A", ser Ezra extremt skyldig. Kanske han flippar ut eftersom han vet att Noel får veta något, och senare rekryterar honom som ett slags bonde att hjälpa honom med hans utsvävningar?

- Det kan vara lite långsökt, men 1x02, säger Spencer att de måste titta på hela denna en sak med en Sången som spelar senare i episoden under Aria / Ezra: s regn / kyssas "par nya ögon." kallas "nya ögon" av Brooke Waggoner. Okej, skulle det faktiskt vara en slump för en gångs skull, en låt på showen som en ledtråd? Men jag bestämde mig för att googla texterna, och en rad i Song stater "i en svart huva över förklädnad." Låter inte helt som en tillfällighet för mig. Producenterna skulle ha fallit att det som en riktigt riktigt subtil antydan i början av showen. Vem vet? Fortfarande väldigt konstigt och något jag trodde att jag bör omfatta.

-Esra undervisade alla fyra flickor på Rosewood, minus Allison som redan var saknade när han började sitt jobb. Men han är en person med en anslutning till alla fyra lögnare som inte riktigt så självklart (och producenterna sade den nyaste A Team avslöja definitivt inte skulle vara uppenbara och "chock hela världen) - trots att många fans fånga på Ezra / aria engagemang, skulle det ändå fortfarande vara en chock). Han är också dejta Aria, som är förtrogen med Emily, Hanna och Spencer, så han kunde lära alla sina hemligheter genom henne. Om du tänker på det, när Spencer / Hanna / Emily pågår "A" uppdrag att söka efter svar, är Aria normalt inte närvarande och hålad upp i lägenheten 3B (Esra hus, och den nya titeln för den andra hälften av SÄSONG 3 .. ett tips) med Esra möjligen berättar för honom alla och rita sitt nästa drag.

-A: s texter börjar tillbaka igen när Aria kommer tillbaka från Island (okej-vi vet att A också trakasserats Alli FÖRE Aria lämnar för Island, men vi vet också att det finns flera A: s ...) och när Ezra börjar sitt jobb på Rosewood High. Även när Esra går på en "affärsresa" till New York, flickorna sluta ta emot A: s texter. Vi ser också en i slutet av en episod, (inte säker vilket, men ganska säker den där Ezra flyger till New York) dricka en vodka soda med lime. Vi ser senare när Aria går igenom Ezras kylskåp som han älskar limefrukter, säger hon skämtsamt att "lämna sina limes ensam." Även en antydan om att en är över 21, eftersom det har varit flera gånger på omslaget av episoden där A ses dricka / hälla hans / själv en drink.

ÖGON:

- Den "Dr Lars Thorwald, OD Någons ser dig så ser ditt bästa "Billboard som kryper ut flickorna är ännu ett anspelning på Great Gatsby. Exakt samma tecken beskrevs i boken förutom med ett annat läkares namn .. Någon form av antydan att Ezra är "alla vet" öga? Vi vet alla att hans verkliga efternamn är Fitzgerald, att han har blå ögon (ungefär som tecknet) och att han älskar ordlekar / bok symbolik (han är en engelsk lärare, trots allt).

A är ofta beröm på hans / hennes ögon. Aria / Ezra har utan tvekan de vackraste ögonen på showen, åtminstone Aria definitivt gör.

*** Detta är bara mig gissa, men kanske Aria är Ezra ögon? Hon känner alla ledningar går in i ett ärende och på det sättet de arbetar tillsammans för att inte blev reda och fortsätta med sina planer?

-Aria texter Ezra något i stil med (och av misstag skickar den till Ella, men förutom punkten .. tror jag) "Jag kan inte vänta med att stirra in i ögonen senare." Ännu en Ezria öga ledtråd.

***** Jag har inte rewatched varje avsnitt av showen eller något, men jag är säker på om du tittat tillräckligt hårt kan du hitta sätt fler ledtrådar / tips som avser Ezria och ögat teori som skulle kunna koppla dem till A-laget.

- Ögonen på omslaget av The Ghost Train Halloween inbjudan från "The Dark Ride", serien senaste avsnittet. Ezra visar något upp på tåg i rörelse och verkade särskilt skumma i det avsnittet, så kanske han har något att göra med honom veta allt / ser allt / hans tillgång till allt?

FLER Gatsby PARALLELS: Kvinna protoganist i Gatbsy hette Daisy, och vi ser showen drar paralells till Aria / Daisy (hon var Daisy för Halloween också) - och prästkragar lämnades på Ms Potters gravplats av A.

- I slutet av Gatsby är Daisy en gång älskare av extremt rika kille (Fitz Fitz Fitz!!) Med en skuggig förflutna. Daisy begått mord i boken och Gatsby försöker täcka för henne. Jag tror att kanske i ett psykotiskt sammanbrott / galen ögonblick efter att finna ut om Alli och hennes fars förhållande, snäste Aria och dödade Ali och Ezra startar hela denna A-Thing, tillsammans Aria att göra andra ser skyldig och göra Aria ser ut som en mål, när i själva verket var hon mördaren hela tiden. Till exempel är sista avsnittet, som har styrt mycket av tittarna från Aria En teori bör se igen. Kanske Esra var den som drogade henne (trots allt händer som innehöll var definitivt mannens händer) för att få henne att se mer ut som ett mål bara för att försäkra alla om att Aria har definitivt inget att göra med någonting?

Bara några idéer, men jag tror att dessa är alla mycket intressant! Om du använder några idéer från denna teori särskilt de roterande runt Gatsby anslutning till Ezria, vänligen se till att kredit denna teori :)


Haha ^^


Lucy Hale och Ashley Benson


Video :)


8 days ♥


Hej

Det kommer kanske något inlägg senare :D


Ashley ♥


Ny?

Jag tror den är ny...

Christmas Without You

Ian's Julfilm, ute nu :)

Test


.ö.. hehe blev fel, får inte bort det


9 days ♥


I always won

.

But I can't


...


..


...


...


..


:)


...


Hanna


I am sick of your games


Keegan ^^


Undrar...


Dom är ju på sjukhuset, men jag undrar om dom inser att ingen är där eller om där är någon dom inte hade förväntat sig.
Själv tror jag att personen inte är där.

Vackra Ashley ♥


Twitter


Haha ^^


Troian :)


Lucy


Sned...

Bilden på på sidan, för jag vet inte hur man svänger den...

They are everywhere


Vackra Troian


^^.


It's my turn to torture you


It's my turn to torture you


...


Mona


Haha ^^

 
 

...


.


...


Inlägg

Det kommer snart lite bilder och gifs ^^

10 days ♥


..


...

 

...

 

...


...


11 days ♥


Inlägg

Meddelar igen. Det blir dålig uppdatering under julen. Men imr är det ju "vanlig dag", så då ska jag försöka skriva några inlägg :)

13 days ♥


14 days ♥

'
Två veckor kvar. Någon annan som längtar?

Inlägg

Det kommer inte bli så mycket inlägg nu under JULEN... Kanske imr kommer ett inlägg, men vi får se...

Merry Christmas ♥


15 days ♥


Haha, så gulligt ♥

Troian's och Partick's "end of the world" -list.
 

16 days ♥


Gifs


Ashley


17 days ♥

 

18 days ♥


Sneak Peek Mona-Mania


De är så söta


Sneak Peek


Alla


Väldigt snygg bild


Eget colage ^^


...

Det blev fyra inlägg om Shay (Emily)'s resa  till Asien. Tagen från hennes blogg som du hittar här: http://shaymitchblog.tumblr.com/

Shay Mitchell Day 4

Day 4 - Hong Kong

Posted on December 17, 2012

After a good nights sleep I am excited to start the day again in Hong Kong. I compare it to being the Oriental New York and everything from the stairs outside have some sort of interesting feature about it.. like this piece along the stairs… pretty cool. 

image

image

We ended up staying at this wonderful boutique hotel right in Central Hong Kong called  ’Ovolo’. From the first step inside the lobby, I knew I would like it…

image

image 

image

My favorite thing about this hotel was their ‘Loot Bag’ that was inside the room. Not only did they have little tasty treats with a mix of salty and sweet goodies but it was FREE! This is something that you don’t see a lot of in Hotels especially now a days. Usually water, drinks and snacks in the mini bar are always double or triple the price and you seem to pay for everything from the use of amenities and facilities and wifi! So to say the least I was pleasantly surprised. 

image

Oh yeah and did I mention all the drinks in the fridge and mini liquor bottles were free as well? BONUS! 

image

 Lastly they had an information book with “Take a Moment” on the front. Need I say more… 

image

image

image

The shops in Hong Kong are some of the best. You never know what you will find wandering around and even the outside of the stores are interesting. Check out Homeless online, a great store with amazing gift ideas!

image

David and I decided it was time to see Hong Kong from a different perspective and driving to ‘The Peak’ was something I had always wanted to do but never ended up doing when I lived here. 

image

The view from The Peak. Not too shabby… 

image

The group again… we were having a blast!

image

image

image

After a long day of exploring the city further, it was time to leave. But not before we took a photo on the steps at Central!


Shay Mitchell Day 3

Day 3…Macau > Hong Kong

Posted on December 15, 2012

We arrive in Hong Kong mid-afternoon and as soon as we get there I start to remember the familiar sights, smells and all the hustle and bustle like back when I was living there eight years ago. It was nostalgic to say the least…

I moved to Hong Kong after living in Bangkok when I was 17 and what I loved about it then still remained the same this visit. There is such an international collection of people who live there and with that comes a variety of different restaurants and shops that can sometimes be unexpected but is always a treat. 

We walked around for most of the day as I was showing David all the places that were a part of my life back then along with stories that popped up from memory along the way. 

image

Hong Kong wouldn’t be the same without Pocky sticks. If you haven’t tried them, do yourself a favor and head over to the closest Asian market to pick some up! They are so good and also come in a chocolate flavor! 

image

image

image

image

David and I on our walking adventure :)

image

image

image

image

image

Busy streets day and night.

image

One of my favorite restaurants in Hong Kong is this amazing Vietnamese restaurant called, “Nha Trang”. One of my favorite dishes is the one below and it was just as good as I remembered it!

image

GRILLED AUBERGINE SALAD (CA TIM NUONG 潘良蝦仁涼伴燒茄子) - Popular all over Vietnam, particularly along its central coast, aubergine — also known as eggplant — with a smoky grilled edge is topped with halved poached shrimps and crispy garlic flakes. 

image

Hong Kong even has its own ‘Hollywood’! 

image

(David, Jon, myself, Viraj and Sebastian a.k.a the best hosts) 

Later that evening we headed over to another one of my favorite spots that I always use to go to for dinner and a little dancing… ‘Dragon-i’. When I use to model this was the hangout because of its good food, chill vibe and great music. So I was excited to finally make it out past dinner (thanks to jet lag) and have some fun with some new and old friends!

image

image

 Such a fun day and night spent with great people. A lot of memories from the past were remembered and a lot of new memories today were made that will never be forgotten!


Shay Mitchell Day 2

Day 2 in Macau

Posted on December 14, 2012

Let me start off by saying, I am not a fan of being jet lagged but it does allow you to get quite a bit done at such an early time! 

I woke up this morning at 4am and caught up with friends back home until the gym opened at 6am. I love starting my day off by working out, not only do I find that I have more energy for the rest of the day, but I also get time to think with no distractions! :)

image

The beautiful view outside of the gym; makes the workout way more enjoyable.

*That is a towel, not a loaf of bread. Weird lighting.

image

Every time I have been to Asia I am always blown away by the stunning flowers and how they display them! These bouquets are no exception and they are also all my favorite color, PINK! *Note to self: attempt to do these arrangements when I get home! Haha!

image

The wonderful host of ‘Asia Uncut’, Jon Niermann on set of our little skit we were filming.

image

Memorizing my lines, it’e been a while! Haha

image

image

Filming in the Venetian Hotel right near the canal, I almost felt like we were in Venice, Italy!

 

image

The best travel buddy ever, my friend and manager, David!!!

image

For dinner we went to an amazing restaurant located in the Venetian Hotel called, ‘North’. It is a mix of traditional cuisines from the Dongbei and Sichuan regions of China. While eating, you could watch the chefs prepare and cook the noodles in the noodle kitchen which is right in the middle of the restaurant. It was fascinating seeing the process and skill they have to have to get the noodles just right.

image

The mixed vegetable dumplings

image

Dan Dan Noodles

image

Prawn Dumplings

image

image

image

Such great food and a wonderful ambience. Every day just keeps getting better and better!


Shay Mitchell, Day 1

Day 1… LA > Macau

Posted on December 12, 2012

I was sooooo excited to visit Macau for my first time and although the flight was 15 hrs, watching Bad Santa on the plane made it go by faster and also got me in the Holiday spirit way up in the sky…

image

image

David, myself and our new friend Sebastian taking the ferry from Hong Kong to Macau.

image

They offered noodles on the boat along with a drink of choice and of course David had to try the noodles in a cup! haha

image

The architecture in Macau is very interesting because it is a mix of Portuguese and Chinese due to it being a former Portuguese colony. 

image

image

image

image

image

image

The Wynn Hotel in Macau… almost exactly the same as the one in Vegas.

image

After walking around for hours trying to find what is supposedly the best egg tart bakery in Macau known as Margaret’s Cafe e Nata, we arrived just as it was closing. Locals enjoying theirs outside of the closed establishment, took notice of our disappointed faces and offered to share their last two with us! So, David ended up getting to try his first egg tart and he loved it! *Thanks to the very generous ladies outside who shared with us!

image

Lots of Christmas lights and decorations throughout the city.

image

After walking for quite a bit we decided to check out a rooftop bar called Sky 21 and the view was amazing…

image

left side lookout…

image

right side lookout

image

The gang… Viraj, Sebastian, myself and David

image

image

Our dinner reservation for the night at a cute little restaurant called Antonio’s that was tucked away from the main street in a cute little alley.image

image

image

“Gambas ao Alhinho” Prawns with Garlic Sauce

 蒜蓉蝦 

image

“Chouriço Caseiro Assado na Canoa” Roasted Home Made Portuguese Sausage

葡式陶盤燒葡國腊腸 

image

Antonio himself cooking up his famous Banana “Au Flambée” with Rum 

火焰蘭姆酒香蕉

image

Served and still on fire!

image

What a wonderful meal to end such a great first day. We then headed straight home to bed because we were JET LAGGED!


Teori. (inte min teori)

Tänkte på en sak när jag såg nattens PLL-avsnitt. I näst sista scenen, när Emily får besök av en väldigt upprörd Jenna...?
 
 
En liknande sak hände Aria i bok nummer 6, Killer...
 
 
SPOILER
Senare i boken hittas ju Jenna död, så kanske är det hon som dör i säsongsfinalen, The Lady Killer? Anledningen till att Jenna kom till Arias hus i Killer var för att berätta för henne om Alis tvilling, Courtney, vilket också blev hennes dödsorsak. Kanske känner Jenna till vem A är?!

Teori om Caleb

I avsnitt 3x11 ''Single Fright Female'', berättade Caleb för Hanna i omklädningsrummet att han hade sagt åt Ashley Marin att videon var på Hanna när hon bytte bikini. Och att Ashley inte skulle lämna in videon till Wilden för det skulle vara skämmigt för Hanna. Tror ni verkligen han gjorde det? Ashley Marin tittade ändå på videon. 

Plus det kan ju vara så att det var han som låste in Spencer i omklädningsrummet. Eftersom han kunde ju ha varit där, då han var där när Hanna kom in i omklädningsrummet. 
 
Tror dock inte han är -A, tror det är mer troligt att han skulle bli utpressad av -A då han nu är den enda, som inte är en av lögnarna, som känner till -A. 
 
Vad tror ni?
.
(inte min teori)

spenc, Ali's mördare?

  

Someone wanted something of Ali’s. Her killer is closer than you think.

Aria felt sick. They all knew Spencer liked Ian. She talked about him constantly: how her sister didn’t deserve him, how he was so funny, how cute he was when he ate dinner at their house. And all of them had wondered if Ali was keeping a big secret—it could have been this. Ali must have told Spencer. And Spencer couldn’t deal. Aria put more pieces together. Ali had run out of Spencer’s barn…and turned up not that far away, in a hole in her own backyard. Spencer knew that the workers were going to fill the hole with concrete the very next day.


Aria = A?

A 2.0 Theories → Aria Montgomery

 2x22 Father Knows Best: At the end of the episode, Aria mentions she’s cold so puts on Alison/Vivian’s red coat that was in the back of the car, this was the last time we saw the coat.

2x25 UnmAsked: At the end of this episode, Mona is visited by who we assume is the ‘main’ A, who is wearing a red coat. Marlene King stated that there is one A who has helpers known as A also, Aria could be this main A.

Spencer also finds A’s sketches of their costume, saying they’re going as the Black Swan, after googling, there is an alternative look to a Black Swan costume used to advertise the Natalie Portman movie.

1x1 Pilot: This isn’t just to do with the pilot, but since the beginning, Aria has been the main focus since she is the only liar to do the ‘shh’ in the opening sequence. Maybe this suggests she is the center of attention, thus, head A.

1x13 Know Your Frenemies: Just as Noel Kahn was about to go to the principal about Aria and Ezra, A set him up to look as though he’d stole test answers. It usually looks as though the sort of thing A would do would be to expose Aria and Ezra’s relationship. Aria and Ezra have also had their relationship threatened many more times but A finds a way of helping them.

2x18 A Kiss Before Lying: Aria admits to having lied to her friends, in context she means about Spencer not telling Hanna about them all working on A’s videos, out of context looking like she was talking about Ezra. However, she is notorious for keeping bigger secrets, for example, her friends didn’t know about her relationship until the 11th episode.

2x22 Father Knows Best: The other liars say Aria is best at lying to the people she loves. Aria agrees to do the task but it’s been mentioned multiple times Aria is good at keeping secrets, best at lying, could turn against her own family etc, maybe Aria is keeping the biggest secret from them all: that she is the head of the whole A thing.

2x2 The Goodbye Look: Mona refers to Aria as ‘Big A’. Aria and Mona never really seemed friendly so it’s not like they have nicknames for each other. Mona could’ve referred to Aria as the main A, or the boss without anyone noticing because no one suspects Aria of being A or part of it. Aria also knew Mona was calling her as she rolled her eyes, if they weren’t really friends with nicknames, how did Aria know she was ‘Big A’?

2x22 Father Knows Best: To stop Ashley looking for answers, Aria tells her that she herself is A. Aria could have done this to stop Ashley delving into A’s secrets to save herself and the rest of the A team but it looks like she is protecting Hanna. Again, no one really would suspect her as A so they assume it’s just a careless lie, but of course, Aria is the best at lying to the people she cares about.

1x4 Can You Hear Me Now: Aria takes interest in the typewriter as Ezra’s apartment as she spends a lot of time there. In the same episode, Aria vows to tell her mother about her fathers affair, but A beats her to it with a letter made on a typewriter. 

2x20 CTRL:A: A sends another letter written on a typewriter, but this time to Byron, cluing him in to the whereabouts of Aria and Ezra. Conveniently, Aria cancels and Byron shows up, and Ezra leaves as soon as he sees Byron, saving Aria and making it look like someone is out to get her.

1x12 Salt Meets Wound: I used this for my Ezra theory but it’s actually really relevant to the Aria theory. Aria is explaining to Ezra who wrote the note on the car, and that it was Noel Kahn. At the time the other liars believed Noel was A, so to keep the story straight she agreed that the person writing on the car was A. As she explains to Ezra, the camera keeps panning to him with the blackboard behind him, and Aria’s explanation with the words that stand out on the board, she would be saying “I know who wrote that message on your car. [It was A] It was Noel Kahn. […But I was A].

I thought this a while ago but I’ve only just remembered. Alison tried really hard to find out who A was right? She practically stalked A, in ‘unmAsked’ she’s watching him/her. Remember when Spencer and Emily found all those pictures of Aria in Jason’s shed and he claimed that they were Alison’s and he just developed them. What if he was telling the truth? Maybe Alison was spying on Aria because she believed she was A. It was kind of random how the writers put the picture thing in with the story if it was going to turn out to be innocent. No one really questioned why Ali would have taken pictures of Aria because everyone was kind of relieved that Jason didn’t drug her and take pictures. 
Just something to think about. 

Källa: ett  två  tre fyra  

Vad tror ni?


Alison?

Alison i 3x09 - The Kahn Game?

I avsnittet The Kahn Game när Aria ska precis spela ''truth and dare'' med Noel, så ser man en blond tjej sitta på en stol i några sekunder. Och tycker ni inte hon är väldigt lik Alison?
 

Teori. (inte min teori)


I avsnitt 3x10 såg vi -A i slutet lägga fjärrkontrollen över en box med namnet ''Hopkins'' skrivet på boxen. Och gissa vad Hopkins är för något...jo det är en läkar skola som heter egentligen''John Hopkins'' där inte mindre än WREN studerade tidigare. 

 
Kan han vara med i A-Team? Eller kanske hjälper han -A?

Emily -A?

Hittade en teori på tumblr om att Emily kunde vara -A. Såhär skriver dom...
 
1. Minns ni lådan med Danby saker som Emily fick? Det var inte undertecknad som A brukar skriva.  (-A). Det sade "Välkommen till vår A-Team". Mona sa uttryckligen att det fanns ett A team.
 

2. Kommer du ihåg när A fejkade Ians självmordsbrev? Emily sa att hon knäckt det eftersom hon har sett Wheel of Fortune med sin mamma en miljon gånger. I slutet av episoden 2 (i ett avsnitt), visade det A tittade på Wheel of Fortune. Det gjorde en punkt att göra TV verkligen högt så att alla kunde höra vad visar det var.
3. Ali var elak åt Emily. Emily älskade värkligen henne, men Ali skada henne för många gånger.
4 .. Emily fick reda på att Maya rökte gräs igen. Det gjorde henne ont. Plötsligt var Maya försvunnen?
5. Märkte du hur ovanligt arg hon blev när Spencer sa något om Paige? Det visar att Emily har ett temperament och hon kan ge sina vänner kalla handen ganska snabbt.
6. Allt fram till punkten för Danby A Team brevet, hade Emily det verkligen svårt. A besvärade henne mer än de andra flickorna. Efter brevet lämnade A henne ifred.
7. Hon ville inte Caleb skulle hacka sig in Maya hemsida. Hon var rädd att han skulle hitta något och misstänker henne för oegentligheter.
8. Maya hittades i Emilys bakgård.
9. Hon vill inte att lita CC. Hon vet att CC vet något om henne.
, Trots allt, är hon MYCKET som Ali.
 

Teori

''När Nate sade till Jenna ''Hey Jenna, don't pretend you don't see me girl'', kanske han menar att Jenna var där när han mördade Maya, fast han trodde då att hon var blind. Sedan säger han:

 
 Och sedan kommer Jenna i slutet av avsnittet och säger:

Då menar hon kanske Nate?
Vad tror ni, kan teorin vara rimlig?
(inte min teori)

Spöke????

Flickan som kom till Ashley's hus. Spöke?
Flickan från från förra Halloween avsnittet

Byron = -A?

Visst ser handstilen lika ut.

Så fint ♥


Ny promo


Grattis ♥

Idag fyller Ashley Benson 23 år! ♥

Längtar


Gifs


Teori

The Way I See It: PLL Theory #74
 
I follow Marlene King on twitter, and she posted something about a week ago that threw up a few red flags. She asked “How many of you think Aria is A and why?” (or something along those lines, may not be the exact words she used) At first I was thinking what difference does it make? Like damn…

Ngl, this actually makes perfect sense.

.

Som jag ser det: PLL teori # 74

Jag följer Marlene King på twitter, och hon skrev något för en vecka sedan som kastade upp några röda flaggor. Hon frågade "Hur många av er tror att Aria är A och varför?" (Eller något i den stilen, kanske inte de exakta orden hon använt) vid första jag tänkte vad spelar det för roll? Liksom jävla ...
NGL, gör detta faktiskt vettigt.

.

(inte min teori)


...


Who?

(svenska längre ner) What’s on the other page???

I know everyone is focused on what this page in Alison’s diary  is talking about (ie…Aria & Byron) but has anyone looked at the other page?? It says something about the voodoo doll she received and maybe something about the NAT club… IDK…may be nothing…may be something big! What do you think?

My Response: Yes!! It also mentions something about One down (First line) I agree with you, I think the first line prob. does say NAT. Curse you gum wrapper!!


(översatt av google)
Vad finns på andra sidan??

Jag vet att alla är fokuserade på vad denna sida i Alison dagbok talar om (dvs. ... Aria &Byron) men har någon tittat på andra sidanDet säger något om Voodoo Doll fick honoch kanske något om NAT club ... IDK ... kan vara något ... kan vara något stortVadtycker du?

Mitt svar: Ja! Det är också nämner något om ett nedåt (första raden) Jag håller med er, jag tror den första prob. Säger NATFörbanna dig tuggummi omslag!

Ezria ?

The finale is the most jaw dropping yet. and Ezria fans…you are in for a ride!


Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering, men det händer inte så mycket i PLL världen.

Promo


Tjohooooo

Igår var det högsta besökarantal... 25 st!
.

..



Twitter

Fire is scary. It pushes people to be honest. And from the ashes a truth is revealed.

Liar liar pants on fire.

Who's panties you think might catch fire in the season 3 finale?


Allmän

Till er som inte vet så är Shay i Asien nu...

Alison

 

Help me?


Hi.


*She's better now*


Tredje -A?

Jag tittade på PLL. S02E01- när Emily får ett meddelande från -A. Mona var med Hanna och Toby var med Spencer när hon får meddelandet. Så det finns en tredje -A. (Jag såg några teorier som berättade att Toby var -A med Emily men det var inte så) Vad tror du att det var?

Uppdatering: Aria var med Jason. 

(inte min teori)


A, H & S


Beautiful

Vakra Lucy

Trust No Bitch


A...

1) Är tillgänglig till Radley/kan hacka väldigt bra
2) Har en MAC, rik (vem är inte i Rosewood?)

Noel?

Engelska: I think that Noel -used- to be on the A team. Maybe it's just me, but remember the incident        with Hanna and Lucas in the lake? (it's been awhile for me having seen the eps, so forgive me if I don't make sense lol) But, Noel and Mona were all wet like they had just gotten out of the water from doing A's dirty deeds. They simply just stated they went for a swim, but, really...who swims fully clothed at night like that ;) anyway, it just seemed a little odd that they would be at the scene like that

 

Svenska: Jag tror att Noel brukade vara i A-team. Kanske är det bara jag, men kom ihåg händelsen med Hanna och Lucas i sjön? (Det var ett tag sen jag såg avsnittet, så förlåt mig om jag inte har rätt lol) Men, Noel och Mona var våta som de hade just gått upp ur vattnet från att göra A: s smutsiga gärningar. De helt enkelt bara förklarade de gick för ett dopp, men verkligen ... vem är helt simmar med kläderna på, på natten som det;) ändå, det verkade bara lite konstigt att de skulle vara på plats så där


Twitter


...

WETPAINT THEORIEr
· En ledtråd till att Alison har en twilling..? http://bit.ly/SVRY8F
· Vem lade på branden? http://bit.ly/XUHslD
· En viktig karakär är tillbaka.. http://bit.ly/TPNf5S
· Varför kramar Mona Jason? http://bit.ly/12m5t4s

Melissa -A?

-A's laptop, hittade inte bilden på Melissas laptop, men Melissas laptop har samma märke.. -A?
 

-A?

Bild 1: Mona "spel"
Bild 2: Stämpeln från "klubben"

-A...

                Person över 18, (dricker vodka)

Rik?

Ezra hade pengar i sin byrå.. Ezra = -A?

The Girl's ♥

 


Haha, så kul ♥


Haha, så kul ♥


Poor Emily


Dålig uppdatering

Det har varit dålig uppdatering nu, men har haft så mycket annat. men nu är det helg, så nu kommer det nya inlägg!! :)

-A


Ali Ali Ali


Hmm...


Ojoj...


Post from -A

 

Neeeej! MONA!


Spencer ♥


Emily ♥


Hanna ♥

"Hanna is -A, NO, just kidding."

Aria ♥


Emily och Paige efter Toby!!?? Varför?

 


Aria får besök av Ali

Aria säger också: "Ali, wait!"

Säg till om jag ska översätta..

Spencer- I need to talk to you about Garrett- his case.
Jason- Then you know… About the evidence?
Spencer- So it has been thrown out?
Jason- Not yet, but it will be.
Spencer- Look. I think I might have a way to make sure Garrett’s case doesn’t fall apart, but I’m at a dead end and I this point the only person that might be able to help me is you.
Jason- What can I do?
Spencer- Do you know somebody named April Rose?
*shakes head no*
Spencer- So you’ve never heard of her?
(Commercial break)
Jason- To be honest, there were so many girls hanging around us at the time, I could have met her and not even known it.
Spencer- And by us, you mean?
Jason- Garrett, Ian and I
Spencer- Right, the N.A.T. club.
Jason- How do you know about that?
Spencer- Do you think that she could have been one of the girls that you filmed?
Jason- I didn’t film any of those videos.
Spencer- Yeah, but you watched them, didn’t you? How did you get that honor without doing any of the grunt work?
Jason- It was my idea. Look, like I said before. I was messed up. High School was just one big blur.
Spencer- Do you think she could have been in one of the videos?
Jason- It’s possible. Or maybe she was one of their employees.
Spencer- What does that mean?
Jason- I think Ian and Garrett were paying girls to set up their friends.I don’t know, at that time, I kind of walked away from it at that point.
Spencer- So were you guys the only members?
Jason- Officially? Yeah, but Ian had help. There is no way get could have filmed it all on his own. At times, I even thought maybe he was filming it for someone else.


Emily, the killer???


Feels like Alison's still here.


Toby---

 
 
 

...

Spencer: Maybe he has a thing for younger girls.

Detective: Why would you say that? 

Spencer: I don’t know.

Detective: Were there other younger girls that he was interested in?


Läskigt

I den nya sneak peeken lade jag inte märke till detta. Utanför står någon med röd jacka och någon med svart hoodie...

Haha, så kul ♥


Merry Christmas


Shay

Private Shopping Event

Ezria ♥

 

Wren ♥


Shay ♥


Haleb ♥


Ezria ♥

Naaaw... ♥

Bilder episode 14

Rosewood i lågor
Vem skickade gåvan?
Mona och Jason kram??

   Hannas mormor

Twitter


Aria -A?


Är Hanna -A?


Vem?

Its the same anon and I found the pic!! hahah It wasn’t Aria, i mucked up there


Twitter

Tror inte jag har lagt upp denna ännu.

...

In 1x06 the homecoming episode, when aria and ezra are working in that spinny thing booth, the spinny thing itself has hearts on it... like the queen of hearts. and at one point aria's face is actually inside a heart on it, so i'm probably reading waaaaaaay too much in to this, but it's just a thought :)

 .google översätt
.
I 1x06 hemkomsten avsnittet, när aria och Ezra arbetar i det Spinny sak monter har Spinny saken själv hjärtan på det ... som drottning av hjärtan. och vid ett tillfälle aria ansikte är faktiskt inne i en hjärta på det, så jag nog läsa waaaaaaay för mycket i detta, men det är bara en tanke :)

Ezra?

Orkade inte översätta så Google översätt, gjorde det.

In 3.06, Emily is standing infront of a diner called Sputnik’s when she has a flashback to a memory from the night she was drugged. We see the diner at night and then there is a quick close up on the window where we see a man in a hat sitting beside a woman with red hair.

Also, outside the diner is a newspaper box that says ‘The New York Times’. I don’t know if this is actually in New York, but earlier in the episode when Hanna gives Emily the address for the church donation drop box (where Emily’s jacket was left), one of the girls mentions that the location isn’t in Rosewood.

I’m not 100% sure but the man in the diner looks a lot like Ezra and it’s been mentioned a couple times that he’s gone to New York for different reasons. I don’t know where Ezra was on ‘that night’ but with his suspicious behaviour lately, I wouldn’t be surprised if Emily did run into him at the diner on that night.

.

.

Under 3,06 är Emily står framför en diner kallas Sputnik s när hon har en tillbakablick till ett minne från natten hon var drogad. Vi ser diner på natten och sedan finns det en snabb närbild på fönstret där vi ser en man i en hatt som sitter bredvid en kvinna med rött hår.

Även utanför diner är en tidning rutan som säger "The New York Times. Jag vet inte om detta är faktiskt i New York, men tidigare i episoden när Hanna ger Emily adressen för kyrkan donation drop box (där Emilys jacka var kvar), en av flickorna nämner att platsen inte är i Rosewood.

Jag är inte 100% säker men mannen i diner ser ut ungefär som Ezra och det har nämnts ett par gånger att han gått till New York för olika skäl. Jag vet inte var Ezra var "den natten", men med hans misstänkt beteende nyligen, jag skulle inte bli förvånad om Emily kunde köras i honom at the diner på natten.


Mike

I personally love Mike’s character, and not seeing him this whole season really had me questioning as to where he had gone with everything that happened the last time we seen him. So, I finally got some time to look up where he has been/will he be returning. The good new is, YES, he will be. Word is, he MAY show up in the winter part of season 3. Let’s keep our fingers crossed that he makes his return very very soon! :)
.
.
Svenska. Jag personligen älskar Mikes karaktär, och att inte ha sett honom den här sesongen så har jag frågat vart han har tagit vägen med allt som hände sist vi såg honom. Så, tillslut fick jag reda på när han kommer att vara tillbaka. De goda nyheterna är, JA, han kommer vara tillbaka. Frågan är, han KANSKE är med i vinter delen av sesong 3, Så låt oss hålla tummarna att han kommer tillbaka väldigt, väldigt snart! :)
.
.

Andrew Campbell

Engelska: Character Appearance: Andrew Campbell

Andrew Campbell — a book series character — makes his first appearance in Season 3, Episode 15: Mona Mania.

In the books, he plays Spencer’s love interest from “Wicked” to “Wanted.” He is described as competitive, like Spence, and even helps her find her “real mother”. (Not sure if they are going to apply the same in the TV story since they already made that character change with Jason.)

So…is Andrew Campbell a Spoby threat or another A-Suspect?

.

.

Svenska: Ny karaktär: Andrew Campbell

Andrew Campbell - en karaktär i böckerna - gör sitt första "framträdande" i Säsong 3, avsnitt 15: mona Mania

I böckerna är han Spencers kärlek i böckerna "Wicked" och "Wanted". Han är väldigt konkurentkraftig (vill alltid vara bäst), som Spencer, och hjälper henne även att hitta hennes "riktiga mamma". (är inte säker på att dom kommer ha med det i TV serien när dom redan har bytt den karaktären med Jason). 

Så... är Andrew Campbell ett Spoby hot eller ett till A-(misstänker).

 

 

 


Ezria ♥

Season 3B
Har ni märkt att Ezra bor i lägenhet 3B. Hehe en liten kul grej...

Vem? A?

En sak som vi undrar är nog vem som är under babymasken!? Lucas vet vem det är, det betyder att vi också vet vem personen är...

Paige?


Finale

Ny titel ute Avsnitt 24 A DAgerous GAme


Förlåt

Jag skulle ju lägga upp dendär teorin, men det händer nog imorgon istället. Dator fungerar Har något fel... (är på iPad nu)

...

Kommer snart en teori..

twitter


Avsnittens namn

Säsong 1
1x01 - Pilot
1x02 - The Jenna Thing
1x03 - To Kill A Mocking Girl
1x04 - Can You Hear Me Now?
1x05 - Reality Bites Me
1x06 - There's No Place Like Homecoming
1x07 - The Homecoming Hangover
1x08 - Please, Do Talk About Me When I'm Gone
1x09 - The Perfect Storm
1x10 - Keep Your Friends Close
1x11 - Moments Later
1x12 - Salt Meets Wound
1x13 - Know Your Frienemies
1x14 - Be Careful What You Wish For
1x15 - If At First You Don't Succeed, Lie, Lie Again
1x16 - Je Suis Une Amie
1x17 - The New Normal
1x18 - The Badass Seed
1x19 - A Person of Interest
1x20 - Someone To Watch Over Me
1x21 - Monsters In the End
1x22 - For Whom the Bell Tolls
 
Säsong 2
2x01 - It's Alive
2x02 - The Goodbye Look
2x03 - My Name is Trouble
2x04 - Blind Dates
2x05 - The Devil You Know
2x06 - Never Letting Go
2x07 - Surface Tension
2x08 - Save the Date
2x09 - Picture This
2x10 - Touched by An "A"-ngel
2x11 - I Must Confess
2x12 - Over My Dead Body
2x13 - The First Secret
2x14 - Through Many Dangers, Toils and Snares
2x15 - A Hot Piece of A
2x16 - Let the Water Hold Me Down
2x17 - The Blond Leading the Blind
2x18 - A Kiss Before Lying
2x19 - The Naked Truth
2x20 - CTRL:A 
2x21 - Breaking the Code
2x22 - Father Knows Best 
2x23 - Eye of the Beholder
2x24 - If These Dolls Could Talk
2x25 - UnmAsked
 
Säsong 3
3x01 - It Happened "That Night"
3x02 - Blood is the New Black
3x03 - Kingdom of the Blind
3x04 - Bird of A Feather
3x05 - That Girl is Poison
3x06 - Remains of the A
3x07 - Crazy
3x08 - Stolen Kisses
3x09 - The Khan Game
3x10 - What Lies Beneath 
3x11 - Single Fright Female 
3x12 - The Lady Killer
3x13 - This is A Dark Ride
3x14 - She's Better Now
3x15 - Mona-Mania
3x16 - Misery Loves Company
3x17 - Out Of The Frying Pan, Into The Inferno
3x18 - Dead To Me
3x19 - What Becomes of the Broken-Hearted
3x20 - Hot Water
3x21 - Out of Sight, Out of Mind
3x22 - Will the circle be UnBroken
3x23 - I'm Your Puppet
3x24 - A Dangerous Game (Finale)
 

Kommer snart lägga upp alla säsonger som kommit


Twitter

Troian Bellisario - @SleepintheGardn
Lucy Hale - @lucyhale
Ashley Benson @AshBenzo
Shay Mitchell - @shaymitch
Sasha Pieterse - @sashaapieterse
Keegan Allen -  @KeeganAllen
Ian Harding - @IANMHARDING
Tyler Blackburn - @tylerjblackburn
Lindsey Shaw - @LadyShawsters
Janel Parrish - @JMeilanixo
Brant Daugherty - @brantdaugherty
Diego Boneta - @DiegoBoneta
Tammin Sursok - @tamminsursok1
Yani Gellman - @yanigellman
Gregg Sulkin - @greggsulkin
Annabeth Gish - @annabethgish
Nia Peeples - @nia_peeples
Brendan Robinson - @brendanrobinson
Holly Marie Combs - @H_Combs
Chad Lowe - @ichadlowe
Cody Christian - @ReallyCody
Vanessa Ray - @vrayskull
Ryan Merriman - @merrimandingo
Nolan North - @nolan_north
Drew Van Acker - @_Drew_Van_Acker
Torrey DeVitto - @TorreyJDeVitto
Julian Morris - @Ju1ianMorris
Lesley Fera - @LesleyFera

Flera -A theorier

Ezra

-A?


....

Jag kommer strax att lägga upp några -A teorier...

Lite mera till det jag berättade om.

http://www.celebuzz.com/video-post/pretty-little-liars-star-sasha-pieterse-teases-season-3b-of-the-hit-show/

Ni hittar videon där uppe..

Alison’s shocking secret(s)…

“The stuff that she’s hiding is amazing,” Pieterse told Celebuzz at TV Guide Magazine’s Hot List party. “There are so many big surprises. One in particular that I think will shock everyone — we can’t say anything, it’s so hard for us to say anything about anything — but there’s a lot of relationships that she’s had with people that no one knew about or would ever expect. So, it’s very interesting.”


Twitter

If you are hoping A is Aria, tell me why. Such and interesting theory.

 

Hmm...


Alison har en hemlighet

Det har kommit fram att Alison har en stor hemlighet som kommer chocka alla! Hon fick inte säga något men man undrar ju vad det är, eller hur. Hon avslöjade det i en intervju...

Intervju med skådespelarna.

Haha, Hanna. "A is Hanna. No just kidding. "

Promos /sneak peek season 3B mm.

Det finns säkert flera men hann inte söka flera. De flesta handlar om (S03E14) She's better know.
Det kom 2 av dom sista men det gör inget

Alison

Några foton på Ali.
 

Snygga Shasha :)

The girls


Twitter

Photo of the day. g

 

 


Föesöker...

 

Promos

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1fZX0GBNai8
http://www.youtube.com/watch?v=1fZX0GBNai8
 
Vet inte vilken av dom som funkar men prova båda ;)
 

rubrik?


Twitter

Marlene King tweetade denna photo. 

Remember Marlene? The diner waitress. She's back in the S3 finale.


Lucy Hale och Ashley Benson

Bongo girls
 

Header

Jag föesöker byta header men jag hittar det inte. Jag tar gärna emot svar :)
Så här kommer den börja se ut...
 Och nu får jag inte flyttat den till annat är Allmänt.. hehe

Spring Breakers kommer på bio till sommaren !


-A


Pretty Little Liars

Hehe, vet inte riktigt hur man använder blogg.se. Men jag ska försöka lära mig ,)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0